maanantai 24. elokuuta 2015

Keskikuviosukat

 
Ensimmäisessä postauksessa näkyvien sinisten sukkien valmistumisen jälkeen minun teki kovasti mieli neuloa vielä toiset sukat Novitan Impivaara-langasta. Se kun tuntui neuloessa paljon miellyttävämmältä kuin 7 veljestä -lanka, ja lopputulos oli kevyemmän tuntuinen. Malli näihinkin löytyi Novitan sukkalehdestä. 

Valitettavasti Impivaara-lankojen värivalikoima ei ole erityisen laaja, joten vaihtoehdoiksi jäivät käytännössä vain vaaleanharmaa tai tummanharmaa. Päädyin valitsemaan tumman, koska ajattelin sen olevan tyylikkäämpi väri. Neuloessa harmaa alkoi kuitenkin "tökkimään" ja tuntumaan pikemminkin tylsältä kuin tyylikkäältä. Mutta kyllä näistä ihan hienot tuli, vaikkei väri ihan omalta tunnukaan.

Lopuksi vielä kuva viikko sitten valmistuneesta sukkaparista. Näistä oli tarkoitus tulla lahja enolleni, mutta olivatkin sitten aivan liian isot. En ymmärrä, miten koko saattoi mennä niin pieleen. Tein sukat Novitan perussukkaohjeella 7 veljestä -langasta, ja valitsin kooksi koon 42. Mielestäni aiemmin kyseisellä ohjeella tekemäni sukat ovat vastanneet ihan hyvin oikeaa kokoa, mutta nämä olivat pikemminkin kokoa 44-46 kuin 42. Pitänee testata jossain välissä neuloa tällä mallilla pitkästä aikaa sukat kokoa 38. Jos niistä tulee minulle liian isot, niin siitä voinee päätellä, että käsialani on löystynyt. En kyllä siihen oikein usko. Luulisi, että sellainen olisi tullut ilmi muitakin töitä neuloessa.


Kaikeksi onneksi sukat ovat juuri sopivat miehelleni, joten lahjoitin ne hänelle. Ilmeisesti väritkin miellyttivät. Eno saa odottaa sukkiaan jouluun asti, toivottavasti silloin osuisi koko kohdalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti